Jouw Verhaal

Hoe presenteer je de beste versie van jezelf aan de hand van storytelling? Tijdens deze workshop gaan we samen met jou kijken hoe jij jezelf het beste kunt presenteren. De workshop vindt plaats bij Young Talent Factory waar jij jouw perfecte personal branding creëert.

Creatief Brainstormen

Tijdens deze workshop gaan we op een creatieve manier brainstormen over de content van jouw story! Na afloop van de workshop ga je naar huis met een creatieve mindset voor jouw verander verhaal. Waarmee je zorgt voor een verhaal wat écht blijft hangen bij je publiek.

Instagram Challenge

Bent u nog nieuw op het gebied van Instagram en altijd al willen weten hoe het in elkaar zit? Kom dan naar de workshop ‘Instagram challenge’.

Tegenwoordig is Instagram de manier om uw foto’s te delen. Ook kunt u een eigen verhaal creëren op Instagram. Instagram hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Bij de workshop ‘Instagram challenge’ kijken we naar wat u kunt met Instagram en hoe u als bedrijf ervan kunt profiteren.

Breng jouw verandering tot leven door middel van kunst

Op een leuke manier problemen of moeilijke kwesties bespreekbaar maken? Is dat mogelijk? Zeker weten! Kom naar de Kunstworkshop en ervaar het zelf. Het gebruik van kunst wordt vaak niet in verband gebracht met organisaties in verandering. Hier gaan wij dus verandering in brengen; tijdens deze workshop willen wij pijnpunten goed bespreekbaar kunnen maken door middel van kunst. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontdek hoe je door kunst een weg kan inslaan om een probleem op te lossen.

Verrukelijk Vertellen

Leer en probeer de basics van een echte storyteller. Ga je verhaal boeiend vertellen en maak dat ze aan je lippen hangen. In deze workshop ga je aan de slag met verteltechnieken: stemgebruik, stiltes, beweging, oogcontact, mimiek en andere lichaamstaal. Niet met truukjes, maar door authentiek te vertellen en het zelf te beleven. Een beetje theorie, een boel experimenteren.

Duiken in de onderstroom – Storylistening in verandering

In deze workshop draait het allemaal om: betekenis geven, oordeelloos luisteren, de impact van aandacht en echte verhalen (geen sprookjes!). Je krijgt inzicht in de methodiek storytelling in het hele veranderproces. En je doet tijdens de workshop ook een duik naar je eigen verhaal!